lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema
policija apatin sombor kula odzaci, mup zapadnobacki okrug

MUP: Policijski izveštaj od 5. do 11. marta

12.03.2012.

U toku prethodne nedelje na području Policijske uprave u Somboru dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, 6 sa nastradalim licima i 5 sa materijalnom štetom. U saobraćajnim nezgodama 6 lica je zadobilo lake i 3 lica teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 10 lica.

Na teritoriji grada Sombor dogodilo se 8 saobraćajnih nezgoda u kojima su 4 lica zadobilo lake i 2 teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je pet lica.

Na području opštine Apatin dogodila se 1 saobraćajna nezgoda u kojoj je 1 lice zadobilo lake telesne povrede. Dva lica su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Odžaci u prethodnoj nedelji registrovane su 2 saobraćajne nezgode u kojima je 1 lice zadobilo lake i 1 teške telesne povrede. Jedno lice je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula dogodile su se 2 saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva lica.

Među uzrocima koji su doveli do saobraćajnih nezgoda najbrojniji su neprilagođena brzina, neustupanje prava prvenstva prolaza i dr.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Novogodisnje cestitke
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon