lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Danas je 1. april - Dan šale

01.04.2012.

Dan šale, koji se u mnogim zemljama obeležava 1. aprila, jeste vreme kada ljudi jedni drugima prave bezopasne smicalice i objavljuju lažne novosti, sa ciljem da ismeju nekoga. Tada se trudimo da smislimo što originalniju šalu, kako bismo prevarili ljude oko nas i ulepšali dan osmehom. Da li ćete nekome zasoliti kafu, ili saopštiti da je tom nekome prošao tiket na kladionici,sve zavisi od vaše kreativnosti, ali je najbitnije imati ukusa i na pravi način obeležiti 1. april. Napravljena šala je "prvoaprilska šala", a onaj koji pravi smicalicu u trenutku kada prevari "svoju žrtvu" uzvikuje "Aprili-li".
U nekim zemljama, kao u Velikoj Britaniji, Australiji i Južnoafričkoj Republici, podvale se prave samo do podneva, a onaj ko ih napravi posle podne naziva se aprilskom budalom (April Fool). U mnogim drugim zemljama šale se prave tokom celog dana.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Aroma kafa
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon