lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Zašto treba da se slikate tvoj 'fiat' i ti

12.04.2012.

Kompanija "Fiat Automobili Srbija" nagradiće najbolje fotografije učesnika konkursa s vozilima marke "Fiat". Konkurs traje do 15. maja. Kad nekog volite, slikate se sa njim za uspomenu, a ako se slikate sa automobilom "fiat", osim zadovoljstva to je prilika i da učestvujete u foto konkursu i da osvojite nov automobil. Foto konkurs "Moj Fiat i ja" omogućava svim učesnicima da istaknu svoj omiljeni model, bilo da je reč o aktuelnoj gami italijanskog proizvođača ili o vozilima koja su se nekada proizvodila pod markom "Fiat". Na konkursu mogu da učestvuju svi koji se fotografišu sa automobilima marke "Zastava", ali samo oni modelima koji su se proizvodili po "Fiatovoj" licenci - kao što su legendarni "fića", 1.300 ili 128. Modeli "jugo", 101 i "florida" nisu u konkurenciji, kao ni drugi brendovi grupe "Fiat" ("lancia", "alfa romeo“, "jeep“...).
Svaki učesnik konkursa može da dostavi najviše tri fotografije sa svojim omiljenim "Fiatom". U konkurenciju za vredne nagrade ulaze samo slike na kojima je učesnik sa vozilom, a ne neka druga osoba. Takođe, učesnik konkursa ne mora da bude vlasnik automobila na slici, ali sve fotografije koje želi da uključi u konkurenciju mora da "okači" na Facebook stranu kompanije „Fiat Automobili Srbija“. Žiri će biti sastavljen od četiri člana - publike, koja će glasati putem Facebook strane, i tri člana koje određuje kompanija. Najbolji radovi biće izloženi u salonu "Fiat centra" u Beogradu, za vreme manifestacije Noć muzeja. Svi detalji u vezi sa konkursom nalaze se na Facebook strani kompanije "Fiat Automobili Srbija", a takmičenje traje do 15. maja.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Aroma kafa
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon