lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

'Wild Serbia': Konkurs za Trku preživljavanja 2012.

12.04.2012.

"Wild Serbia" već četvrtu godinu zaredom sprovodi organizaciju avanturističke manifestacije "Trka preživljavanja". Nakon šumovitih Valjevskih planina, izazova ljubovijskog kraja i planinskih goleti Zlatibora, organizacija trke se seli u nove predele Srbije. Ciljevi manifestacije su promocija aktivnih i zdravih stilova života, kao i promocija destinacija i opština u Republici Srbiji u kojima je zastupljena očuvana i divlja priroda. Od ove godine, "Wild Serbia" poziva sve zainteresovane turističke organizacije i lokalne samouprave da se prijave na KONKURS sa prirodnim resursima na svojoj teritoriji za nastupajuću "Trku preživljavanja 2012." Prijave i pitanja slati na adventure@wildserbia.com najkasnije do 1. jula 2012. godine.
Nakon pristiglih prijava, organizacioni tim Trke preživljavanja će ugovoriti sastanke sa predstavnicima prijavljenih organizacija na kojem će definisati preciznije organizacioni proces Trke, kao i konkretne aktivnosti. Više informacija o proteklim Trkama preživljavanja možete pronaći na web sajtu Avanturističkih trka Wild Serbia, kao i pozivom na brojeve telefona 063 273 852, 060 014 0117.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Prolece Apatin
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon