![]() |
Recept nedelje: 'Banjalučki ćevap'02.03.2013.
Banjalučki ćevap u lepinji mnogi smatraju najslavnijim brendom Banjaluke. Jedinstven je po svom izgledu, ukusu i načinu serviranja. Pojavio se pre više od 100 godina i proslavio se i odomaćio prvo po celoj bivšoj SFRJ, a potom i dalje po svetu. A razlog za to, svakako, postoji...
![]() ![]()
![]() ![]()
![]() ![]()
![]()
![]() Posluženje:
Ćevape služite tople, u lepinji. Po pravilu se uz njih služi dosta crnog luka, ali i paradajz, krastavci, zelena salata i razni dodaci i prelivi čine odličnu kombinaciju.
PRIJATNO!
|
Komentari:

Najnovije vesti:
- Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke
- Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu
- Peruničić sutra u poseti Apatinu
- Igraj fudbal - budi srećan
- Predstave u Apatinu redovno rasprodate
- Derbi na startu - Apatin dočekuje Napredak
- Stipendija na ivici - potpiši ili briši
- Dačić: 'U Apatinu uvek imamo najbolji rezultat' (VIDEO)
- U POKRETU, BLOG: Ćulibrk & Beogradski sindikat [video]
- Nek' se ponovi prvi deo sezone...

Izdvojene vesti:





