lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

U POKRETU, BLOG: Apatinske ulice od sad na internetu

06.02.2014.

Letos smo uz pomoć volontera Kancelarije za mlade napravili mali projekat (pogledati ove dve emisije u ovom blogu)  sa ciljem da upoznamo naše sugrađane o  tome ko su ljudi po kojima su dobile imena ulice u našem gradu. Ideja se svidela svima, ali....

Izradili smo table sa slikama i podacima o Petru Drapšinu, Vladi Ćetkoviću, Svetozaru Markoviću i drugima i postavili na vidna mestima u tim ulicama, međutim, u roku od nekoliko dana većine njih više nije bilo.
Zašto je to, dovraga, nekom moglo da smeta? Bilo kako bilo, koliko sam upoznat, dve table još uvek su na svojim mestima.  Surovo će zvučati, ali izgleda da ovo moramo da postavimo na neko bezbednije mesto, a jedina sloboda očigledno postoji samo na internetu tako da ovaj projekat nastavljamo na našem sajtu i odatle zaista niko neće moći ništa da ukloni.
Dakle, krenućemo da vas upoznajemo u naredno vreme sa nazivima ulica u Apatinu na našem sajtu.  Napravićemo izbor i redovno postavljati jedan po jedan tekst. Pratite, komentarišite, učestvujte, budite „u pokretu“.
Autor: Nikola Dobrijević

 

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Roloplast Sombor
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon