lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

DA VAM STEFAN NEŠTO KAŽE... Apatinci pomogli – nemoguće ili moguće?

10.02.2014.

Pre neki dan sam na internetu pročitao nešto što će verovatno i moja deca pričati svojoj deci. Koliko sam ja shvatio, a nisam baš puno, neki Apatinci su pomogli drugim Apatincima da se švercuju u Nemačkoj. Evo slike za slučaj da ovi dobri ljudi sklone negde tu vest:(Izvor: Radio Dunav http://www.radiodunav.com/pomagali-laznim-azilantima)

Nego, da vam ja kažem šta mislim....
Kao prvo, mogli su jednostavno otići tamo, nisu morali da se švercuju, to baš nije lepo. Još je čudnije što su Apatinci  pomogli, a pazite sad ovo: pomogli su drugim Apatincima.To je 8. svetsko čudo, hej!

Verovatno se pitate zašto je to tako čudno. U Apatinu jedini koji su malo ljubazniji prema meni su ovi u prodavnicama gde kupujem patike i to samo kada kupujem neke skuplje. Takođe, u Apatinu ,u poslednje vreme, ima bezobraznih Kineza. Ali ja ne krivim njih. Oni su bili dobri kad su došli iz Kine nego su ih verovatno Apatinci naučili da kada neko stalno kupuje kod tebe, što uglavnom svi rade (kupuju kod Kineza), e ti onda budi što bezobrazniji prema njima. To je neka njihova logika.Ne kažem ja da su svi u Apatinu loši. Dobri su, na primer, ovi koji dolaze iz okolnih mesta na posao u Apatin.Nego,da se vratimo na temu. Zašto su se baš švercovali u Nemačku. Ako su se već mučili, što nisu otišli u Kanadu ili Veliku Britaniju.Ako se već švercuješ, onda radi to kako treba. Ali dobro, razumem ja i njih. Nije život u Apatinu za svakoga , pa su ovi odmah, šta će, gde će, pa brže-bolje 'ajde u Nemačku. Znam da nisam neki sudija, ali ja bih ove što su ih švercovali osudio na večni boravak u Apatinu. Bez opcije pomilovanja.

PAŽNJA:
Svrha ovog teksta nije vređanje grada Apatina ili njegovih građana, nego samo humor i zanimacija. (Ali ako imate priliku, idite u Nemačku.)Piše: Stefan Klecin, 13 godina
 

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Robna kuca Panda
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon