lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Dačić: 'U Apatinu uvek imamo najbolji rezultat' (VIDEO)

28.02.2014.

Juče je u hali OŠ "Žarko Zrenjanin" u Apatinu održana predizborna konvencija koalicije SPS–PUPS–JS
Socijalisti su poručili da će narod na izborima 16. marta najbolje oceniti rad stranaka i njihovih lidera.Na skupu su pored domaćina, predsednika Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Apatin dr Živorada Smiljanića, govorili i aktuelni premijer i predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, zamenik predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

"Spremni smo da Srbiju vodimo putem koji će je uvesti u Evropsku uniju u najbrže vreme, a ulazak u EU mora da bude dostojanstven i u interesu Srbije i za to mora da se izbori teškim pregovorima. Srbija se danas ne brani puškom, nego se brani glavom." - istakao je Ivica Dačić i poručio nekoliko rečenica i o Vojvodini - "Autonomija Vojvodine nije autonomija protiv Srbije, nego autonomija u Srbiji. Nemamo ništa protiv autonomije Vojvodine, pokrajina ima svoje specifičnosti, koje moraju biti koordinisane kroz određene institucije."


Dačić je istakao da zbog saradnje sa PUPS-om tema penzionera je uvek na listi prioriteta i pohvalio predsednika Partije ujedinjenih penzionera Srbije Jovana Krkobabića.

Milan Krkobabić je u svom govoru istakao da svi oni koji su socijalno ugroženi, koji rade u javnom sektoru, svi penzioneri, mogu posle 16. marta da budu bezbrižni ukoliko izaberu koaliciju okupljenu oko SPS-a, dok je Dragan Marković Palma zamolio Apatince da glasaju za SPS-PUPS-JS kako bi se nakon izbora otvorila luka, maksimalno iskoristio Dunav i zaposlilo preko 1000 radnika iz ovog kraja.

Slike sa predizborne konvencije pogledajte u našoj foto-galeriji, a govore ostalih aktera skupa u narednim video prilozima.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Vanilla
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon