lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Menićanin: 'Apatinci položili ispit, Mini-Maksi liga dostupna svima' (VIDEO)

27.01.2014.

U subotu 25. januara u balonu "Anfield" u Beogradu, održan je festival fudbala pod nazivom "Midi kup" na kome su učestvovale regionalne selekcije Beograda, Vojvodine, Istočne i Zapadne Srbije sastavljene od najtalentovanije dece rođene 2004. godine koja se takmiče u Mini-Maksi ligi.


Istovremeno u balonu Pionirski grad u Košutnjaku održan je i susret regionalnih selekcija za 2005. godište pod nazivom Mini kup.
Predstavnici Fudbalskog kluba Olimpik bili su Robert Geler, Miloš Pijanović i Marko Uzelac, dok je priznanje da bude selektor Vojvodine za generaciju 2004. godišta dobio Sreten Kenić.
Narednog vikenda održavaju se "Mega kup" (2002. godište) u Kruševcu, "Maxi kup" (2003. godište) u Šapcu i "Mikro kup" (2006. godište) u Novom Sadu.


U nedelju 26. januara mečevima 13. kola nastavljeno je takmičenje Mini-Maksi lige u Apatinu.
Mini-Maksi liga Apatin imala je veliko zadovoljstvo da ugosti generalnog direktora Mini-Maksi lige Srbije Marijana Menićanina. Menićanin se obratio prisutnim učesnicima i publici i izveo početni udarac.


"Apatin je važna tačka na fudbalskoj mapi Srbije, drago mi je da je vaš grad prihvatio Mini-Maksi ligu. To što smo Olimpiku poverili organizaciju ovakvog takmičenja, najbolje govori o tome šta mislimo o toj fudbalskoj školi", rekao je Menićanin.

On se zahvalio 025 Info televiziji što prati dešavanja u Mini-Maksi ligi i na taj način doprinosi popularizaciji najvažnije sporedne stvari na svetu među najmlađima.

Rajko Bošković

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Novogodisnje cestitke
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon