lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Ćulum: 'Odlazim jer nisam ispunio cilj, možda sam nekome smetnja'

01.02.2014.

Prvog februarskog dana u Apatinu je održana skupština OFK Mladost, na kojoj je dosadašnji predsednik kluba Zoran Ćulum zajedno sa članovima UO podneo ostavku.
Novi predsednik Mladosti je Milutin Mačkić, dok su članovi Upravnog odbora Željko Džakula, Željko Zorić, Rade Čugalj i Rade Bubulj.
Odlučeno je da UO ubuduće broji od 5 do 15 članova, tako da se u narednom periodu u tom klupskom telu očekuju "pojačanja".Na početku sednice skupštine sada već bivši predsednik kluba Zoran Ćulum obavestio je javnost o finansijskom stanju u protekloj godini.
Prihodi Mladosti iznostili su 2.138.000 dinara, a to se ogledalo kroz pomoć lokalne samouprave i pojedinačne donacije, dok su rashodi kluba 2.136.000 dinara.

Nakon Ćulumovog početnog izlaganja izveštaj o radu podneo je trener Apatinaca Slobodan Bačić. O rezultatima Mladosti javnost je manje-više upoznata, a Bačić je naglasio da je prioritet kluba plasman u Vojvođansku ligu i kao najveći uspeh istakao činjenicu da i pored teškog stanja ne samo u klubu već i u društvu, u Mladosti trenira preko 120 mladih fudbalera računajući sve klupske selekcije. Trener Mladosti je rekao da su igrači najzaslužniji za trenutnu poziciju na tabeli koja vodi u viši rang takmičenja, a pohvalio je i ostale trenere u klubu, posebno Sretena Vilotića.

Predstavnik lokalne samouprave na ovoj sednici bio je zamenik predsednika opštine Miodrag Bakić. On je u svom petominutnom govoru izrazio nadu da će Mladost ponovo izrasti u stabilan klub i obećao pomoć vlasti i u narednom periodu.

Miodrag Drljača, sekretar OFS Apatin, čestitao je pre svega igračima što su u možda najtežim momentima za klub bili jedinstveni, i pozvao ih da takvi budu do kraja sezone.Potom je Ćulum detaljnije objasnio razloge svog odlaska sa mesta prvog čoveka kluba:
"Bez obzira na svu pomoć, mislim da lokalna samouprava nije u dovoljnoj meri prepoznala šta Mladost znači ovom gradu. Krivicu, ipak, preuzimam na sebe, jer je moja dužnost bila da obezbedim široku podršku, pogotovo uzimajući u obzir moj staž kako u privredi, tako i u fudbalu. Na kraju krajeva, možda sam i lično nekome bio smetnja, to će se tek pokazati."

On je dodao i to da je Mladost sve ove godine praktično podstanar, jer čitav kompleks oko stadiona pripada Apatinskoj pivari, sa čijim je rukovodstvom komunikacija praktično nikakva.Novi predsednik OFK Mladost Milutin Mačkić izrazio je nadu da će uspeti pomoći klubu u narednom periodu, i zahvalio se na ukazanom poverenju. Mačkić je pozvao sve koji vole Mladost da se na bilo koji način uključe u rad i da svi zajedno pomognu nekadašnjem superligašu.

Video materijal sa sednice moći ćete pogledati narednih dana na našem sajtu, a u sredu ćemo videti i detalje sa priprema "crvenih đavola" za nastavak takmičenja u Područnoj ligi.

Rajko Bošković

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Aroma kafa
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon