lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

'Đavoli' tope sneg (VIDEO)

07.02.2014.

Jedna od najvažnijih sportskih tema prethodnih dana bila je izbor novog rukovodstva OFK Mladost. Novi predsednik Mladosti je Milutin Mačkić koji je na toj funkciji Zorana Ćuluma, dok su članovi Upravnog odbora Željko Džakula, Željko Zorić, Rade Čugalj i Rade Bubulj.
Odlučeno je da UO ubuduće broji od 5 do 15 članova, a najvažniji zadatak nove uprave biće svakako finansijska konsolidacija kluba.
O ovo temi pisali smo prethodnih dana opširno, a kao što smo i obećali spremili smo i video materijal sa sednice:Fudbaleri Mladosti počeli su pre desetak dana pripreme za nastavak sezone u Područnoj ligi. Apatinci su trenutno trećeplasirana ekipa na tabeli, ali sa realnim izgledima da do kraja sezone osvoje prvo mesto. Igrački kadar pojačali su Rađenović, Uzelac i Knežević, a nije isključeno da do početka šampionata još neko dođe u redove "đavola".
U kakvoj atmosferi protiče početak priprema Apatinaca, i šta u nastavku sezone očekuju trener Bačić i fudbaleri Knežević i Ševarac pogledajte u našoj foto-galeriji i u sledećem video prilogu:Rajko Bošković

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Perla Shine
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon