lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Brzi prsti, ali ne harmonikaški...

29.01.2014.

Krađe su poslednjih godina sve poželjniji vid bitisanja na ovim prostorima. Sve učestalije su one bizarne, poput krađe stabala iz parkova, čerupanja jelki sa trgova, ili spomenika istorijskih ličnosti, a čija svrha nije materijalna korist.

U našoj državi se krade gotovo sve, od rešetki i poklopaca sa šahta do šina. Naš grad pamti i pojedine krađe bakarnih oluka, patuljaka iz dvorišta, pa čak i reklamnih tabli ispred ugostiteljskih objekata. Ovakve krađe se teško rešavaju i pored velikog truda i zalaganja pripadnika MUP-a, mozda bi nam čuveni Belgijanac Herkul Poaro bio od koristi jer čovek iz osušenog laka za nokte odredi starost, nacionalnost i tačnu adresu stanovanja razbojnika.

Nedavno se u Apatinu desila jedna bizarna krađa , naime iz prostorija KUD-a "Dunav" ukradena je harmonika čija je vrednost kako emotivna tako i ona novčana izrazito velika. Pošto se radi o redovnoj harmonici , a ne onoj maloj usnoj, za verovati je da su lopovi bili jače konstitucije jer ipak treba nositi harmoniku, verovatno vise vole kolo Šumadijsko nego disko. To su neke indicije koje smo mi zaključili, a šta vi mislite? Da li su umetnici napravili prevaru osiguranja? Da li je okrestru zafalila dodatna harmonika? Ili su pak razbojnici rešili da se muzički dodatno obrazuju? To za sada možemo samo da nagađamo.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Novogodisnje cestitke
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon