lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Nova predstava u Somborskom narodnom pozorištu

07.02.2014.


Večeras, od 20 sati, na sceni Studio 99 Somborskog narodnog pozorišta premijerno će biti izvedena predstava „Kurve“ po tekstu Gregori Berka u režiji Jane Maričić.Gregori Berk (Gregory Burke) je savremeni škotski autor, još uvek nedovoljno poznat širem krugu, međutim, večerašnja premijera nije prvo igranje nekog njegovog komada u Srbiji. (Gagarinov put, Bitef teatar, režija Maja Milatović)
Komad „Kurve“ (originalno „Hoors“, škotski izraz) za nas je nepoznanica kao i mlada rediteljka kojoj je ovo zapravo i diplomska predstava tako da su predviđanja nezahvalna, ali uvek optimistična kada je takav slučaj u pitanju.U predstavi igraju Ninoslav Đorđević, Miljan Prljeta, Milijana Makević i Milica Trifunović, a ako niste kupili kartu na vreme za večerašnju premijeru, prva repriza je u četvrtak 13. februara a zatim i u četvrtak posle toga, 20. februara.

 

Nikola Dobrijević

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Perla Shine
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon