lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Uz pomoć Austrije do posla u Apatinu

24.01.2014.

Austrija je država koja podržava Srbiju i njen put ka Evropskoj uniji. Jedan od načina njene podrške jeste i osposobljavanje ljudi da bi lakše pronašli zapošljenje u matičnoj zemlji. Prve dve opštine koje su izabrane u ovom projektu su Apatin i Surdulica.

Reč je o edukaciji za lakše dolaženje do posla ili započinjanje sopstvenog biznisa a projekat će trajati tri godine. Austrijska vlada kao finansijer, za taj projekat izdvojila je milion evra.

Prema rečima predsednika opština projekti u oba grada biće usresređeni na obuku i otvaranje novih radnih mesta za one iz ugroženih kategorija, u Apatinu za stanovnike Romskog naselja.

Projekat treba da obezbedi lakše zapošljavanje građana ova dva mesta, kao i da omogući austrijskim firmama, potencijalnim investitorima da više saznaju o privrednom ambijentu Apatina i Surdulice.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Novogodisnje cestitke
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon