lusteri, sijalice, elektro materijal, srafovi, zardinjere, vrata, htz oprema

Počela prodaja dozvola za ribolovce

31.01.2014.

Javno preduzeće “Vojvodinašume“ Petrovaradin, Šumsko gazdinstvo “Sombor“ Sombor, u svojstvu korisnika ribolovnog područja počelo je sa prodajom dozvola za rekreativni ribolov. Cena dozvole za seniore je 6.000 din. Žene, omladinci, mlađi od 18 godina i stariji od 65 godina ribolovačku dozvolu treba da plate 3.000 din.

Dozvola za ratne vojne invalide, lica sa telesnim oštećenjem od 80 odsto i više kao i osobe trajno nesposobne za rad košta 100 dinara. Dozvole se mogu kupiti na blagajnama Šumskih uprava Bački Monoštor i Apatin i Šumskog gazdinstva Sombor.

Iz “Vojvodinašuma“, Šumskog gazdinstva “Sombor“ Sombor, obaveštavaju zainteresovana pravna i fizička lica da će se vršiti prodaja godišnjih dozvola za privredne ribare za 2014. godinu.

Pravo kupovine godišnjih dozvola za privredni ribolov za 2014. godinu imaju sva pravna i fizička lica koja ispunjavaju uslove propisane Zakonom o zaštiti i održivom korišćenju ribljeg fonda i dokumentacijom Javnog preduzeća “Vojvodinašume“, Šumsko gazdinstvo “Sombor“ Sombor.

Dokumentaciju kojom su utvrđeni uslovi i dokumenta koja treba da se prilože, zainteresovana lica mogu preuzeti u prostorijama korisnika ribolovnog područja u Somboru Apatinski put 11. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 025-463-111 ili 0628005305.

Komentari:


Poslovni registar, pretraga firmi, imenik

Najnovije vesti:

Blogosfera, blogovi, Srbija

Izdvojene vesti:

Robna kuca Panda
Pretraga
Kursna lista
Reklame
prolece, arilje

panda, kineska robna kuca

salon frajle

ElektroSelenca Sombor, Bela Tehnika

Bata Sombor, ugalj, drva, prevoz

Fotografija dana» Sve galerije...

Društvene mreže
Najnovije vesti» Sve vesti...
Sutra promocija kandidata Nove demokratske stranke Lider 'melje' po navici, važan trijumf u borbi za prvoligašku vizu Peruničić sutra u poseti Apatinu Igraj fudbal - budi srećan Predstave u Apatinu redovno rasprodate
frizerski salon

frizerski kozmeticki salon